CosMix

De visie...


Het concept gaat van het grondbeginsel uit, dat we allemaal uniek zijn, onze huid is uniek, onze cosmetische behoeften en de gerelateerde verwachtingen zijn ook uniek, maar veranderen van tijd tot tijd.

De huid leeft en verandert voortdurend, staat in interactie met de omgeving en met de heersende omstandigheden, wordt beïnvloed door het klimaat, de levensstijl, de slaapgewoonten, de kwaliteit van de slaap, de eetgewoonten, de actuele mentale toestand, en vele andere dingen.

De CosMix-lijn is een innovatieve schoonheidstherapie waar JOUW huidige behoeften en wensen in het middelpunt staan als enige prioriteit.

 De actieve ingrediënten...

De INKA-lijn maakt gebruik van medicinale planten met een fantastische geschiedenis, die afkomstig zijn uit de Peruviaanse Andes en het Amazoneregenwoud en waar veel traditionele kennis en gebruikservaring aan verbonden zijn. 

Waarom Peru, waarom de Inca's?

Peru beschikt over een buitengewone biodiversiteit. Hier groeien zo'n 20.000 verschillende soorten planten . Samen met de Peruviaanse partners wordt gestreeft om de natuurlijke hulpbronnen van het land te verkennen en op duurzame wijze te gebruiken voor toepassingen in de cosmetische industrie.

De Inca -beschaving was in veel opzichten ongelooflijk. 

Ze vereerden de aarde en haar elementen, omdat ze het verband begrepen tussen natuur, gezondheid en schoonheid.

De Andesmologie beschouwt de Man en de Pachamama ( uuit de taal Quechua, Pancha=Aarde, mama=moeder) als één entiteit. Met deze prachtige benadering en kennis werd een groot aantal planten gecultiveerd, niet alleen voor voedsel, maar ook voor hun welzijn. Veel van deze planten worden nu beschouwd als 'functioneel voedsel' omdat ze nog andere voordelen verschaffen, naast voeding. Het zijn ook innovatieve kosmetische ingrediënten.

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x