Gelaatsverzorging

COSMIX 

De Meest Pure Verzorging op jouw maat, behoefte en wensen...

We zijn allemaal uniek, onze huid is uniek, onze behoeften en verwachtingen zijn ook uniek en veranderen doorheen de tijd. In deze gelaatsverzorging genieten we van de vrijheid en de creativiteit om uw huidverzorging precies aan uw behoeften aan te passen...op een ander niveau...en begin van ontwikkeling...met veel voldoening en vooruitgang.

De INKA-lijn maakt gebruik van medicinale planten met een fantastische geschiedenis*, die afkomstig zijn uit de Peruviaanse Andes en het Amazoneregenwoud en waar veel traditionele kennis en gebruikservaring aan verbonden zijn.

*De Inca-beschaving was in veel opzichten ongelooflijk.....

Ze vereerden de aarde en haar elementen, omdat ze het verband begrepen tussen natuur, gezondheid en schoonheid.....

60-75 min AHAVA

AHAVA's uitgebreide gelaatsverzorging zit boordevol gezonde Dode Zee-mineralen. Ze spreekt aan tot elke progressieve nood, van reinigen en zuiveren (Time to Clear) over optimaliseren van hydratatie (Time to Hydrate) en leeftijdsmanagement en pigmentvorming (Time to Smooth) tot versteviging en verzachten van rimpels (Time to Revitalize) en verstevigen (Beauty Before Age).

De hoogste concentratie aan Dode Zee mineralen ter wereld -Osmoter TM- is aanwezig in elk AHAVA product, de ganse verzorging...  

Alle producten zijn parabeenvrij, SLS/SLES-vrij, veganistisch, geproduceerd zonder petroleum of ruwe synthetische ingrediĆ«nten.  Verschillende behandelingen worden aangeboden naargelang huidbehoeften en wensen.

60 -70 min

                                                                                             Your skin, (y)our  happiness


 Jongerenverzorging

Huidanalyse en kennismaking : 

Hoe verzorg ik mijn huid ?

 Reiniging-peeling- masker- dagcreme


Meer items Gelaatsverzorging

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x