Verzorging en natuurlijke schoonheid

Gelaatsverzorging

COSMIX 

We zijn allemaal uniek, onze huid is uniek, onze behoeften en verwachtingen zijn ook uniek en veranderen doorheen de tijd. In deze gelaatsverzorging genieten we van de vrijheid en de creativiteit om uw huidverzorging precies aan uw behoeften aan te passen...op een ander niveau...en begin van ontwikkeling...met veel voldoening en vooruitgang.

De INKA-lijn maakt gebruik van medicinale planten met een fantastische geschiedenis*, die afkomstig zijn uit de Peruviaanse Andes en het Amazoneregenwoud en waar veel traditionele kennis en gebruikservaring aan verbonden zijn.

*De Inca-beschaving was in veel opzichten ongelooflijk.....

Ze vereerden de aarde en haar elementen, omdat ze het verband begrepen tussen natuur, gezondheid en schoonheid.....

60-75 min AHAVA

De rijkdommen van de natuur in combinatie met onderbouwd wetenschappelijk onderzoek, zorgen voor een stralende huid van binnenuit. 

De hoogste concentratie aan Dode Zee mineralen ter wereld -Osmoter TM- is aanwezig in elk AHAVA product, de ganse verzorging...  Dit natuurlijk concentraat verhoogt het hydratatieniveau van je huid en verbetert je huidconditie.

Alle producten zijn parabeenvrij, SLS/SLES-vrij, veganistisch, geproduceerd zonder petroleum of ruwe synthetische ingrediĆ«nten.  

60 min

                                                                                             Your skin, (y)our  happiness


 Jongerenverzorging

Huidanalyse en kennismaking : 

Hoe verzorg ik mijn huid ?

 Reiniging-peeling-massage- masker-dagcreme


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x